Pizzoccheri met kool - pizzoccheri della valtellina
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 325 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / deegwaren / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- 00-bloem
- aardappel
- bloem
- boekweitmeel
- boter
- ei
- knoflook
- melk
- parmezaanse kaas
- peper
- savooiekool
- ui
- verse salieblaadjes
- vetarme kaas
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.