Zeeduivel in rode wijn - coda di rospo al vino rosso
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 720 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis
- Bereidingstijd:
- 100 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- champignon
- cognac
- olijfolie
- peper
- rode wijn
- rodewijnazijn
- sjalot
- uitjes
- verse salieblaadjes
- verse tijm
- wortel
- zeeduivelfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.