Langoustines met tomaten - scami ai pomodori

U vindt dit recept op pagina 819 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pompoensoep met langoustine en bloedworst

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Gegratineerde langouste

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Gebakken langoustines met briochekruim

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Rijst met langoustines

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken