Basisbereiding rundvlees koken, smoren, stoven, fricassea, stracotto

U vindt dit recept op pagina 905 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
stoofgerecht / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saus bij Normandische visschotel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Prei met krentensaus

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoe een os een oester vangt

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Avgolemono

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek