Basisbereiding rundvlees koken, smoren, stoven, fricassea, stracotto
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 905 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten
- boullion
- citroensap
- ei
- groente
- klapstuk
- kruidnagel
- room
- runderborst
- runderschenkel
- selderij
- spek
- tomaat
- ui
- vang
- water
- wijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.