Kalfsvlees in olijvensaus - fettine in salsa d'olive
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 951 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
- Bereidingstijd:
- 35 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- droge witte wijn
- groene olijven zonder pit
- kalfsschnitzel
- olijfolie
- peper
- rode paprika op olie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.