Eend à l'orange - anatra all'arancia

U vindt dit recept op pagina 1012 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

In palmblad geroosterde gekruide eend

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Caneton aux cerises / caneton montmorency - Gebraden eend met kersen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Eend met dukkah en tomatensaus met kardamom

delicious. magazine - 2009-03

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier