Zoetzure ganzenbouten - cosce di oca in agrodolce

U vindt dit recept op pagina 1036 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / bouillon
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Peperkoeksaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Dressing voor salade met inktvis en gedroogde tomaat

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Dressing voor groentesalade met parmezaankoekjes

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **

Serveersuggestie Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **