Gems uit de Elzas - camoscio alsaziano
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1112 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- wild / feestdagen
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- boter
- gemzenvlees
- hertenvlees
- jeneverbes
- knoflook
- olijfolie
- pancetta
- peper
- slagroom
- ui
- verse bladpeterselie
- witte wijn
- wittewijnazijn
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.