Gems uit de Elzas - camoscio alsaziano

U vindt dit recept op pagina 1112 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
wild / feestdagen
Bereidingstijd:
130 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Deense selderijsoep

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Tempura van groentejulienne

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Gebakken mosselen in de schelp

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Donkere runderjus

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek