Torta sbrisolona met kweeperen, mascarponecrème en vincotto
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1389 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit / eieren, kaas en zuivel / koek en gebak
Ingrediënten
- amandelpoeder
- bloem
- boter
- citroenrasp
- citroensap
- droge witte wijn
- eendenvet
- eierdooier
- eiwit
- fijne kristalsuiker
- fijne polenta
- kaneelstokje
- kweepeer
- mascarpone
- suiker
- vanille-extract
- vincotto
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.