Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kalkoenrollade met gedroogde abrikozen & pancetta
- Ingrediënten:
- bloem, ei, fijne polenta, gedroogde abrikozen, kalkoenfilet, olijfolie, ongerookte pancetta, sjalot en witte wijn
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Fijne polenta wordt beschouwd als polenta.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met fijne polenta in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient fijne polenta:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-07:
Recept uit delicious. magazine - 2009-02:
Recept uit delicious. magazine - 2014-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Turquoise:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept van Food & Friends:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2011-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-10:
Recept uit de zilveren lepel: