Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno

U vindt dit recept op pagina 1399 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / wild / worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Charlotte met blauwe druiven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Sinner Saturday: Chili Con Chocolade

Een recept uit Isabel

Toffe peren met bitterkoekjes

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Nectarines, geroosterde, met amarettikruimels

delicious. magazine - 2011-08