Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1399 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / wild / worst
Ingrediënten
- amaretti
- barolo
- boter
- castelmagno-kaas
- ei
- extra vergine olijfolie
- guanciale romano
- kalfslever
- kerstomaat
- knoflook
- lange peper
- olijfolie
- pancetta
- piper longum
- tarwebloem
- ui
- venkelzaad
- verse rozemarijn
- verse salieblaadjes
- verse tijm
- wild zwijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.