Lange peper

Lange peper wordt beschouwd als chilipeper.

Alternatieve naam: piper longum.

Zoek naar lange peper in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lange peper in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lange peper recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lange peper:

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Ras el hanout à la Zoubida

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gedroogde rozenknopjes, gemberpoeder, kaneel, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lange peper, meska, nootmuskaat, paradijskorrels, pimentkorrels, steranijs, tellicherrypeper, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

pepernoten

Ingrediënten:
bloem, honing, kaneelpoeder, kardemompeulen, kruidnagels, lange peper, nootmuskaat, plantaardige olie, stroop, soda, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, water, bakpoeder, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Pepermengsel (Dollase)

Ingrediënten:
lange peper, sichuanpeper, staartpeper en zwarte sarawakpeper

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Peper-citrusfond (Dolasse)

Ingrediënten:
citroensap, lange peper, roze grapefruitsap, roze peper, sichuanpeper, staartpeper, suikeroplossing en water

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ziti uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, harde caciocavallo, lange ziti, mager varkensgehakt, napolitaanse salami, nootmuskaat, oude provolone, peper, tomatenpulp, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Onze ras el-hanout

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gemberpoeder, kaneel, kardemom, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lange peper, lavendel, paradijskorrels, piment, ras el hanout, rozemarijn, rozenblaadjes, steranijs, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Gegrilde zoute visjes met gemarineerde sjalotten

Ingrediënten:
grof zeezout, lange sjalotten, laurierblad, peperkorrel, rougetjes, sardientjes, sinaasappelschil, verse ansjovis, verse visjes en wijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Uiencrème

Ingrediënten:
boekweitcrackers, boter, fleur de sel, grof zout, lange peper, rode ui, sherryazijn en witte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met spinazi en kabeljauw

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, citroen, citroensap, diepvriesspinazie, droge witte wijn, kabeljauwfilet, lintmacaroni, macaroni, maïzena, nootmuskaat, peper, slagroom, spiraalmacaroni en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Lotte sauce vierge

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, gedroogde roze peperkorrels, kurkuma, lange korrelrijst, limoenpeper, lotte, olijf, olijven, schilferzout en sjalot

Soort:
bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Gegrilde ziti met feta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cheddar, feta, fijne kristalsuiker, gedroogde oregano, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, lange zitipasta, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode chilipeper, tomatenpuree, uien, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:

Taco's met gehakt

Ingrediënten:
andijvie, chili, groene paprika, groene peper, peper, pittige mexicaanse kruiden, pittige tomatensaus, rundergehakt, sjalot, sla, taco, ui en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno

Ingrediënten:
amaretti, barolo, boter, castelmagno-kaas, ei, extra vergine olijfolie, guanciale romano, kalfslever, kerstomaat, knoflook, lange peper, olijfolie, pancetta, piper longum, tarwebloem, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wild zwijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / wild / worst
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Artisjokkenrhart met mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
bretonse artisjokken, gekonfijte tomaat, graanmosterd, granaatappel, honing, lange sjalotten, limoen, mosterdblad, olijfolie, peper, pijnboompitten, sinaasappelsap, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Romige pasta met vis

Ingrediënten:
crème fraîche, garnalen, gerookte zalm, lintmacaroni, peper, prei, rivierkreeftjes, room culinair, schelpjespasta, slagroom, verse dille en zout

Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Thai Chicken coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
activa® transglutaminase, cassiakaneel, rode thaise chilipeper, citroengras, djeroek poeroet, kippendij, kippenhuid, kippenvet, knoflook, kokosnoot, koriander, lange peper, laos, polyfosfaat, sjalot, sojasaus, vet spek en vissaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Tonijn met pasta

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, ingelegde gember, lintmacaroni, olijfolie, peper, rucola, tonijnmoten, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis