Schorpioenvis met witte wijn en saffraan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 655 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Provençaalse vissoep - bouillabaisse

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bouillabaisse

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Bouillabaisse

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Schorpioenvis met witte wijn en saffraan - scorfano al vino bianco e zafferano

Een recept uit  - De Zilveren Lepel