Bouillabaisse
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 108 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappel
- bouquet garni
- broodkruim
- eierdooier
- cayennepeper
- gedroogde chilipeper
- goudbaars
- grof zout
- heek
- heilbot
- kabeljauw
- knoflook
- krabben
- mul
- olijfolie
- olijfolie
- pastis
- pernod
- pieterman
- prei
- ricard
- saffraandraadjes
- saffraanpoeder
- schorpioenvis
- sinaasappelschil
- stokbrood
- tomaat
- ui
- venkelzaad
- vis
- zeebaars
- zeeduivel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.