Provençaalse vissoep - bouillabaisse
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 388 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappel
- bouquet garni
- donker boerenbrood
- knoflook
- krab
- langoest
- middellandse-zeevis
- olijfolie
- peper
- pieterman
- poon
- saffraandraadjes
- schorpioenvis
- sinaasappelschil
- tomaat
- ui
- wijting
- zeebaars
- zeeduivel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.