Bouillabaisse
★
★
★
★
★
Een recept van Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos.
U vindt dit recept op pagina 364 in A propos bistro .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- lunch / avondmaal
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- beerkreeft
- croutons
- knoflook
- kongeraal
- olijfolie
- pastis
- pieterman
- poon
- prei
- rode mul
- saffraan
- schorpioenvis
- strandkrabben
- tomaat
- ui
- venkel
- vissoep
- witte wijn
- zonnevis
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.