Gomiti met pompoen en radicchio

U vindt dit recept op pagina 110 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsboutcarpaccio met biet, gepofte knoflook en peterselie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Schol met biet en heldere kruidenjus

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Carpaccio van lamsbout met biet, gepofte knoflook en peterselie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Salade van rauwe biet

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners