Tagliolini met room en ham uit de oven

U vindt dit recept op pagina 236 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Omelet Balzac (1842)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Basisrecept: Zoet taartdeeg

Een recept uit Tessa Couperus

Passievruchtencréme

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Hollandaise van betutu

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda