Fagottini met pompoen, uien en rozijnen

U vindt dit recept op pagina 268 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aspergesoep met bieslookolie

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

gefrituurde Brabantse asperges met een dipsaus van soja en haring

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Blauwe pasta

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Rollade met appel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades