Ravioli met aardappels en eekhoorntjesbrood

U vindt dit recept op pagina 295 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / pasta/noodles
Bereidingstijd:
100 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelbrood - boxty bread

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Pane di patate (aardappelbrood)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Tonijn-kerriehapjes

Een recept uit  - Tapas

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I