Ravioli alla Genovese (Ravioli uit Genua(
★
★
★
★
★
Een recept van E.G. Baur en I. Ohlbaum.
U vindt dit recept op pagina 98 in Aan tafel met Verdi .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / pasta/noodles
Ingrediënten
- basilicum
- boragie
- boter
- ei
- gedroogde marjolein
- kalfsbraadworst
- kalfsfond
- kalfsgehakt
- kalfszwezerik
- marjoleinblad
- oud brood
- parmezaanse kaas
- pastadeeg
- peterselie
- snijbietbladeren
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.