Rauwe ansjovis met citrusvruchten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 228 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovis, gebakken, met citroen en peterselie

Bruschette met paprika, gegrilde, ansjovis en citroen

Een recept uit

Witlof, gekonfijte, met citroen en ansjovis

Verse ansjovis met citroen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel