Rijst-kersentaart

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 329 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crème brûlée van kokosnoot en frambozen

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Milanese risotto

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Risotto met amandelmelk en gesuikerde amandelen

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Risotto

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak