Bosvruchtenijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 375 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bosvruchtenijs - gelato ai frutti di bosco

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Beerenkonfitüre - Bessenjam

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Königinnen-Konfitüre - Koninginnenjam

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Maïsmuffins met bosvruchten

Een recept uit  - Feestelijk tafelen