Bouillon van kleingesneden groenten
★
★
★
★
★
Een recept van Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant.
U vindt dit recept op pagina 165 in Vis, schelp- en schaaldieren .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- bleekselderij
- bouquet garni
- champignons
- citroenschil
- knoflook
- kruidnagel
- peper
- prei
- sjalot
- water
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.