Gestoofde vis uit Ligurie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 29 in Eten in Italie .

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pulpo a Ia Gallega: Sous Vide Octopus with Frozen Chorizo Powder, Chorizo Crisp, Baked Potato Foam, Smoked Potato Confit and black-olive oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Octopussy challangers

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Octopus met paprikapoeder - pulpo con pimentón

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gegrilde octopus met oregano

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering