Wild-zwijnterrine
★
★
★
★
★
Een recept van Schonherr.
U vindt dit recept op pagina 173 in Koude keuken .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten
- boter
- champignons uit blik
- ei
- gepekelde tong
- gerookt spek
- madeira
- paprikapoeder
- peterselie
- pistaches
- salie
- spek
- tijm
- ui
- varkensgehakt
- varkensvlees
- wild zwijnbout
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.