Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Gebraden kalfsvlees met sinaasappel & citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kalfsfricandeau, knoflook, olijfolie, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, witte wijn en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kalfsfricandeau wordt beschouwd als kalfsvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfsfricandeau in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfsfricandeau:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Miss Fromage:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: