Parmaham, heel exclusief

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 355 in Koude keuken .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Involtini all'Emiliana (Kalfsrolletjes uit Emilia)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Crêpes Suzette

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Decoratieve hamschotel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Penne mat saucijzenvlees, walnoten en room

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf