Involtini all'Emiliana (Kalfsrolletjes uit Emilia)
★
★
★
★
★
Een recept van E.G. Baur en I. Ohlbaum.
U vindt dit recept op pagina 140 in Aan tafel met Verdi .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- bladpeterselie
- boter
- cognac
- kalfslende
- parmaham
- parmezaanse kaas
- rundvleesbouillon
- salieblaadjes
- selderijblad
- spek
- tomaten
- tomatenpuree
- ui
- witte wijn
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.