Reebout op Zweedse wijze
★
★
★
★
★
Een recept van Schonherr.
U vindt dit recept op pagina 362 in Koude keuken .
- Keuken:
- Zweeds
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- ananas
- appel
- ganzenleverpastei
- goudreinetten
- jeneverbessen
- kruidnagel
- mierikswortel
- olie
- peterselie
- pijpkaneel
- reebout
- slagroom
- spek
- suiker
- tabasco
- tomaat
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.