Vulling met bospaddestoelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 191 in Wild en gevogelte .

Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Herfst: een gerecht om met een zilveren lepel te eten

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gevulde kwartels met bospaddestoelen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Tomatensaus met portabello's en taleggio

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Toast met gebakken bospaddestoelen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte