Hazenrug, hazenpeper en hazenbloedworst
★
★
★
★
★
Een recept van Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 141 in Wild .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- aardappel
- bloem
- bloemendaalse kool
- boter
- briochebrood
- buikspek
- calvados
- crème fraîche
- eau de vie
- ei
- gemberpoeder
- hazenbloed
- hazenbout
- hazenvlees
- jenever
- kaneel
- karkas van haas
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- majoraan
- nitrietzout
- olijfolie
- peterselie
- rode peperkorrels
- roggemeel
- room
- boter
- tijm
- ui
- varkensdarm
- wildfond
- witte peper
- witte wijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.