Wildterrine van gans en ander wild
★
★
★
★
★
Een recept van Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 66 in Wild .
- Soort:
- wild / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- armagnac
- calvados
- citroen
- cognac
- eendenborst
- ei
- fazant
- ganzenfilet
- ganzenvet
- jeneverbes
- kalfsgehakt
- kippenlever
- knoflook
- laurier
- ontbijtspek
- peper
- rode peperkorrels
- rode wijn
- room
- rozemarijn
- salie
- spek
- speklappen
- tijm
- wildfond
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.