La Bécasse
★
★
★
★
★
Een recept van Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 100 in Wild .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- wild / gevogelte
Ingrediënten
- boter
- cantharel
- casinobrood
- citroensap
- cognac
- eendenlever
- eierdooier
- ganzenlever
- houtsnip
- mosterd
- peper
- room
- wildbouillon
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.