Timbale de macaroni aux ris de veau - Timbaal van zwezerik en macaroni

U vindt dit recept op pagina 132 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles / gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pannenkoeksoufflé

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gerookte kaasknabels

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Aardappelsoufflé

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Kokosrotsjes

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek