Timbale de macaroni aux ris de veau - Timbaal van zwezerik en macaroni
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 132 in Meelspyzen en peulvruchten .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees / pasta/noodles / gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten
- boter
- eiwit
- kalfsbouillon
- kalfszwezerik
- kippenborst
- lange macaroni
- laurier
- nootmuskaat
- peper
- slagroom
- tijm
- ui
- witte wijn
- wortel
- zout
- zwarte truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.