Kalfsbouillon

Kalfsbouillon wordt beschouwd als vleesbouillon.

Alternatieve naam: bouillon van kalfspoulet.

Zoek naar kalfsbouillon in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfsbouillon in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kalfsbouillon recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfsbouillon:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsbouillon, kalfsschenkel, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Rookworstschuim

Ingrediënten:
cortina, kalfsbouillon en slagersrookworst

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kalkoensoep

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, kalfsbouillon, kalkoen, morielje, peterseliewortel, schorseneren, selderij en truffel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kalfshaasjes met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Tomatenconsommé

Ingrediënten:
eiwit, kalfsbouillon, pruimtomaat, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat in blik en tomatenpuree

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Demi-glacesaus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, citroen, eidooier, kalfsbouillon, kappertjes, knoflook, matsemeel en olijfolie

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
saus