Provençaalse vissoep - soupe de poissons
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 42 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- cayennepeper
- chilipeper
- ei
- grof zeezout
- kabeljauw
- knoflook
- krabben
- laurierblad
- middellandse-zeevis
- olijfolie
- patentbloem
- prei
- rode poon
- saffraan
- saffraanpoeder
- soepvis
- tomaat
- tomaten uit blik
- ui
- venkel
- venkelzaad
- verse tijm
- visafval
- wijting
- witte wijn
- zeebaars
- zeeduivel
- zeepaling
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.