Ansjovis-uientaart - pissaladière
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 49 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- quiche / vis
Ingrediënten
- ansjovis op zout
- bloem
- ei
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- verse tijm
- versgemalen zwarte peper
- water
- witte ui
- zout
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.