Beignets

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 52 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appelbeignets

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Yang qiezi - Gevulde aubergines

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Tempura van lamsoor

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Gefrituurde courgettebloemen gevuld met roomkaas en parmezaanse kaas

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers