Tandbaars uit de oven - mérou à la provençale

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 107 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Gratin van aarderen met salie en gruyere

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Gebakken mosselen - cozze gratinate

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Sumac pesto

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine