Gesmoorde kalfszwezerik met artisjokken - ris de veau braisés aux artichauts

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 156 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjok op Romeinse wijze

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Artisjokken uit de oven

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Canapés met artisjok

delicious. magazine - 2011-06

Artisjok van de bbq

delicious. magazine - 2014-06