Kalfslever uit de oogsttijd - foie de veau à la moissonneuse

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 157 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fegato all'aceto balsamico (Kalfslever met balsamicoazijn)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Lever & bacon

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Fegato al balsamico - Kalfslever met balsamicosaus

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Kalfslever met balsamico-azijn

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie