Auberginewaaiers - aubergines en éventail

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 184 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
voorgerecht / tussengerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Baba ganoush - aubergine-tahindip

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Baba ganoush

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Aubergines op rijst gestoomd met sojadipsaus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

aubergine-rijstsalade

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken