Pikant-zure garnalensoep - tom yam goong
★
★
★
★
★
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
U vindt dit recept op pagina 47 in Thailand, een culinaire reis .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- bai ma-grood
- bai pak chee
- bergamotblad
- citroengras
- galanga
- gepelde rauwe garnalen
- groene thaise chilipeper
- kha
- knoflook
- kratiem
- limoensap
- nam pla
- nam prik pow
- prik khee noo
- sjalot
- strochampignon
- ta krai
- thaise vissaus
- verse koriander
- water
- zwarte chilipasta
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.