Gestoomde hele vis - pla chon pae-sa

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 116 in Thailand, een culinaire reis .

Keuken:
Thais
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stomen / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Visbouillon

Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Spaghetti met grouper

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Viskoekjes

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Basisbereiding visbouillon - visfumet

Een recept uit  - De Zilveren Lepel