Rode kerriepasta - nam prik gaeng ped
★
★
★
★
★
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
U vindt dit recept op pagina 236 in Thailand, een culinaire reis .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten
- citroengras
- galanga
- gapi
- garnalenpasta
- gedroogde rode chilipeper
- kha
- knoflook
- komijn
- koriandersteeltjes
- korianderwortel
- olie
- pak chee
- prik chee fa daeng haeng
- raak pak chee
- ta krai
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.