Rode kerriepasta - nam prik gaeng ped

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 236 in Thailand, een culinaire reis .

Keuken:
Thais
Gang:
basisrecept
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip-kokossoep - tom kha gai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Dipsaus van vis - nam prik pla-raa

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bamboescheutenkerrie - gaeng naw mai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Ansjovispasta - jaew bong

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis