Custard in pompoen of kokosnoot - sangkaya fak thong of sangkaya ma-prow

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 232 in Thailand, een culinaire reis .

Keuken:
Thais
Gang:
nagerecht
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Thaise custard - sangkaya

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Eierpasta

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Gevulde koeken

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Eierbal - van Dam, 2005

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek