Ansjovispasta - jaew bong

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 242 in Thailand, een culinaire reis .

Keuken:
Thais
Gang:
bijgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde rode poon - pla kapong pow

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Kleefrijstwijn

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Otak otak (gestoomde vis in bananenblad)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Kwartelborst

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda