Gerookte runderrib-eye met gelei van bouillon, sjalotvinaigrette en kruim van uitgebakken spek, daarbij een ijsje van runderbouillon
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 136 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- agar-agar
- balsamicoazijn
- bouillon
- cepes
- druivenpitolie
- fond
- gelatine
- gembersap
- gerookte rib-eye
- geslagen room
- kruim van uitgebakken spek
- runderbouillon
- sherryazijn
- sjalot
- walnootolie
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.